SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum

OM kód: 203066/004 | 8184 Balatonfűzfő, Gagarin u. 27.

Intézmény logo

Veszprémi SZC Öveges József Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Az Öveges

Kedves Látogató!

Köszöntjük Önt a Veszprémi SZC Öveges József Technikum és Kollégium honlapján!

Intézményünk szakmai képzést nyújt diákjainak. Fő területeinket megtalálja honlapunkon. Arra irányítjuk inkább figyelmüket ami kevésbé látható. Ezek között meghatározó az a barátságos légkör, amely nálunk uralkodik.
Tanulói létszámunk ember léptékű, de ez kevés volna, ha tanáraink hozzáállása és munkája nem igazolná ezt. Komolyan gondoljuk, az a feladatunk, hogy a hozzánk ékező diákokat tudásban és neveltségben fejlesszük, úgy mondjuk ezt személyiségfejlesztés. Ezzel öntünk életet kiváló eszközparkunkba.

Kiemelendő, hogy iskolánk meghatározó szerepet tölt be az országos diszlexiás képzésben. Győrtől Kecskemétig járnak hozzánk speciális képzést igénylő tanulók is. A nagy távolságról érkezőket két otthonos kollégiumban várjuk és igyekszünk pótolni a meghitt, családias légkört!
A közoktatásban folyamatosan zajlottak és zajlanak változások. A speciális képzésekre jelentkezőknek is az ágazati szakgimnáziumi, vagy az új szakközépiskolai osztályainkban tudunk helyet biztosítani. Itt minden képzésen belül indul egy „diszes” csoport.
A tanulmányi idő alatt diákjaink hatékony tanulását fejlesztő pedagógusok és pszichológus segíti. Emellett a többéves tapasztalat és sokszínű módszertani tudás is hozzájárul a hozzánk jelentkező SNI-s diákok sikeres képzéséhez.

Rendelkezve a korszerű oktatáshoz szükséges tárgyi és személyi feltételekkel, a képzések széleskörű választékát kínáljuk a tanulók számára. Ezért az iskolán belül is számos továbbhaladási lehetősége van diákjainknak. Célunk, hogy a végzett tanulók biztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzenek, amely növeli elhelyezkedési vagy továbbtanulási esélyeiket. Ennek érdekében a környező ipari cégekkel szoros együttműködést alakítottunk ki, az oktatási eszközök fejlesztésére pedig pályázati lehetőségeket keresünk. Reméljük, hogy e tájékoztatóval segítséget nyújthatunk a pályaválasztáshoz, és minél több diák választja iskolánkat.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum


Veszprémi SZC Öveges József Technikum és Kollégium

8184 Balatonfűzfő, Gagarin u. 27.

Telefon: +36 70 641 3900

E-mail: titkarsag@ovegestechnikum.hu

OM azonosító: 203066/004


2024Veszprémi SZC Öveges József Technikum és Kollégium